De ce toata lumea ar trebui sa consume ardei Cayenne

Pentru ca face imposibilul

Ardeiul Cayenne a fost numit “regele ierburilor”, deoarece a fost apreciat de mii de ani pentru puterile sale vindecatoare.

Celebrul vindecator pe baza de plante Dr. Shulze a spus: “Daca stapanesti doar o planta in viata ta, stapaneste ardeiul cayenne. Este mai puternica decat oricare alta.”

Cayenne ar trebui sa fie utilizat zilnic de oricine cu probleme de inima sau cu tensiunea arteriala, deoarece este benefic pentru ambele.

Ingredientul activ al ardeiului cayenne este capsaicina, care confera plantei iutimea caracteristica.

Capsaicina este extrem de eficienta in imbunatatirea fluxului sanguin chiar si in cele mai mici spatii, cum ar fi capilarele. Imbunatatirea fluxului sanguin poate fi benefica din mai multe motive, cum ar fi: furnizarea optima de oxigen si substante nutritive catre tesuturi, eliminarea placii grase, reducerea cheagurilor de sange si eliminarea venelor varicoase.

Cayenne face imposibilul.

sursa articol: http://wisemindhealthybody.com/anya-v/everyone-use-cayenne-pepper-impossible/

One thought on “De ce toata lumea ar trebui sa consume ardei Cayenne

  1. Doresc sa cultiv mai multe soiuri de ardei iute intr-o mica sera, care este cererea pe piata in acest moment,ar fi rentabila investitia ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>