Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/r64680248c/public_html/wp-content/themes/fruitful/inc/metaboxes/init.php on line 756
De ce toata lumea ar trebui sa consume ardei Cayenne - 248chilli.ro

De ce toata lumea ar trebui sa consume ardei Cayenne

Pentru ca face imposibilul

Ardeiul Cayenne a fost numit „regele ierburilor”, deoarece a fost apreciat de mii de ani pentru puterile sale vindecatoare.

Celebrul vindecator pe baza de plante Dr. Shulze a spus: „Daca stapanesti doar o planta in viata ta, stapaneste ardeiul cayenne. Este mai puternica decat oricare alta.”

Cayenne ar trebui sa fie utilizat zilnic de oricine cu probleme de inima sau cu tensiunea arteriala, deoarece este benefic pentru ambele.

Ingredientul activ al ardeiului cayenne este capsaicina, care confera plantei iutimea caracteristica.

Capsaicina este extrem de eficienta in imbunatatirea fluxului sanguin chiar si in cele mai mici spatii, cum ar fi capilarele. Imbunatatirea fluxului sanguin poate fi benefica din mai multe motive, cum ar fi: furnizarea optima de oxigen si substante nutritive catre tesuturi, eliminarea placii grase, reducerea cheagurilor de sange si eliminarea venelor varicoase.

Cayenne face imposibilul.

sursa articol: http://wisemindhealthybody.com/anya-v/everyone-use-cayenne-pepper-impossible/

2 thoughts on “De ce toata lumea ar trebui sa consume ardei Cayenne

  1. Ardeiul Cayenne ajuta si in dietele de slabit. Este un bun arzator de grasitor si elimina pofta de mancare si dulce. Din acest ardei iute rosu se extrage capsaicina, o substanta des folosite in pastilele dietetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *